До новин

Обрано голову Північно-західного апеляційного госпсуду

08 жовтня, 2018
Законодавство
Обрано голову Північно-західного апеляційного госпсуду

4 жовтня відбулися перші збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду, на яких шляхом таємного голосування строком на три роки головою суду обрано суддю Мельника Олега Володимировича.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Державної судової адміністрації.

Заступником голови суду обрали суддю Тимошенка Олега Михайловича.

Також судді обговорили та вирішили організаційні питання порядку денного, насамперед затвердили Положення про збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду, обрали лічильну комісію, голова якої і повідомив результати голосування. Крім того, збори суддів затвердили Засади використання автоматизованої системи документообігу суду в Північно-західному апеляційному господарському суді, визначили спеціалізацію суддів з визначенням категорій спорів, постійно діючі колегії суддів, кількісний та персональний склад судових палат. Так, секретарями судових палат обрано:

- секретарем Судової палата №1, що спеціалізується на розгляді справ про банкрутство та інших спорів, крім спорів про інтелектуальну власність, корпоративних спорів - суддю Юрчука Михайла Івановича;

- секретарем Судової палата №2, що спеціалізується на розгляді спорів про інтелектуальну власність, корпоративних спорів та інших спорів, крім справ про банкрутство - суддю Гудак Аллу Володимирівну.

Днем початку роботи Північно-західного апеляційного господарського суду збори суддів визначили 5 жовтня 2018 року.

Коментарі
Додати коментар