До новин

Майно Черкаського аеропорту продали, аби погасити зарплатні борги

16 жовтня, 2018
Продаж
Майно Черкаського аеропорту продали, аби погасити зарплатні борги

Державна виконавча служба за 1,23 млн гривень продала на торгах OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» 10 лотів з асфальтом з Міжнародного аеропорту «Черкаси» задля погашення його боргу по зарплаті.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

«На торги було виставлено 10205 тонн асфальту знятого під час фрезерування. Це покриття не використовувалося у діяльності підприємства. Сума заборгованості по заробітній платі перед співробітниками аеропорту становить понад мільйон гривень», - розповіли у відомстві.

Заборгованість перед працівниками аеропорту накопичувалася з 2000-го року.

«За 9 місяців цього року органами державної виконавчої служби стягнуто з недобросовісних роботодавців 330 млн грн», - додали у прес-службі.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт «Черкаси» — аеропорт у Черкасах, розташований на західній околиці міста. Аеропорт має статус міжнародного (з 2009). Має єдину злітно-посадкову смугу, яка за усіма характеристиками є третьою в Україні за потужністю після обох київських аеропортів. Вона здатна приймати будь-які типи літаків, від пасажирських до вантажних масою до 190 тонн.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, за рік майданчик OpenMarket через blockchain провів торги на 2 мільярди гривень.

Коментарі
Додати коментар