До новин

Кредит без довідки про доходи

18 жовтня, 2018
Промо
Кредит без довідки про доходи

Часто задається питанням де взяти швидко гроші до зарплати без довідки про доходи? На це є проста відповідь - онлайн кредитування. Адже часто потрібні кошти саме зараз, але для того, щоб взяти документи з роботи необхідно витратити до тижня часу.

На сьогоднішній день, онлайн кредити - це сучасний інструмент, який вас обслуговує швидко. При цьому вони дуже прості і зручні у використанні.

Що таке онлайн кредит і як отримати позику без довідки про доходи?

Кредит онлайн - це вихід з багатьох складних фінансових проблем, все тому що він дає можливість отримати кошти швидко, не відвідуючи відділення банків і не надаючи довідки з роботи. Ці кредитори вийшли на ринок відносно недавно. Таких мікрофінансових організацій в Україні на сьогодні налічується близько 20. Для того, щоб отримати моментальну позику потрібно наступне:

  • Зайти на його офіційний сайт кредитних сервісів (як приклад - CashUp.com.ua).
  • Ввести суму і термін кредитування. Система відразу розрахує вартість мікропозик, з урахуванням процентної ставки.
  • Заповнити заявку, що складається з 20 питань.
  • Дочекатися підтвердження і самого договору.
  • Поставити електронний підпис і отримати гроші на карту.

Особливості онлайн сервісів і їх позик

Почнемо з позитивних аспектів. Перше і головне - це те, що з їх допомогою люди економлять час. Не потрібно добиратися до відділень, годинами марнувати час в черзі, немає необхідності чекати ніяких довідок з роботи про доходи. Крім того, людина може перебувати в будь-якій точці України і отримати мікропозик, адже для цього достатньо лише інтернет, гаджети (комп'ютер, телефон) і банківська карта. За допомогою онлайн МФО у клієнта поліпшується кредитна історія (багато беруться кредитувати позичальників з негативною або нульовою КІ).

Лідери ринку онлайн сервісів

Ми говорили, про те, що в небанківському фінансуванні лідерами є онлайн МФО, яких зараз близько 20. Ukrainian E-Commerce Expert провів аналіз ринку і назвав кращих кредиторів, серед яких:

  • Credit365 (Кредіт365). Як і переважно всі колеги (названі будуть середні числа по ринку) видають до 10 000 гривень на 30 днів. Сервіс працює швидко, зручно, надійно.
  • Moneyveo (Манівео). Один з найперших починав роботу в сфері, заклавши правила гри.
  • UltraCash (Ультракеш) ще один кредитор, який користується успіхом і повагою серед рідних і близьких.
  • Ccloan (Сслоун, Сслоан). Міжнародний оператор, який представлений в Грузії і Казахстані.
Коментарі
Додати коментар