До новин

Ліквідація банку «Форум»: на аукціон єдиним пулом виставлено усі кредити юросіб

31 жовтня, 2018
Ліквідація
Ліквідація банку «Форум»: на аукціон єдиним пулом виставлено усі кредити юросіб

У рамках завершення процедури ліквідації ПАТ «Банк Форум» уже 8 листопада у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон, лотом на якому стануть усі кредити юридичних осіб, що перебувають на балансі банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Загалом до складу пулу увійшли права вимоги за 487 кредитними договорами, загальною заборгованістю майже 8,4 млрд грн, та понад 6 тисяч позицій дебіторської заборгованості. Усі активи до цього виставлялися на індивідуальні торги, у переважній більшості за кожним із них відбулося від 9 до 13 аукціонів.

Продаж об’єднаного пулу відбудеться 8 листопада за голландською моделлю торгів.

Початкова ціна реалізації – майже 1,6 млрд грн.  

Заявки на участь в аукціони приймаються до 16:00 8 листопада.

До складу лоту увійшли права вимоги за всіма кредитами, що перебувають на балансі банку, окрім тих, щодо продажу яких існують судові обмеження.

Нагадаємо, процедура ліквідації банку «Форум» була розпочата Фондом гарантування у 2014 році. У червні наступного року добігає кінця п’ятирічний термін, відведений на завершення ліквідації банку Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Коментарі
Додати коментар