До новин

Укртелеком має намір позиватися до «Телесистем України» через борги

31 жовтня, 2018
Резонансні справи
Укртелеком має намір позиватися до «Телесистем України» через борги

ПАТ «Укртелеком» готує судові позови до ТОВ «Телесистеми України» щодо поширення компанією недостовірної інформації про ненадання «Укртелекомом» послуг зв'язку, а також про відшкодування боргу за отримані компанією послуги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як зазначено в повідомленні оператора, «Телесистеми України», маючи борги перед «Укртелекомом», розмістили повідомлення про відсутність послуг у своїх абонентів «з вини «Укртелекому», тоді як сама компанія протягом тривалого часу має значну заборгованість перед «Укртелекомом» за послуги технологічної оренди кабельної каналізації електрозв'язку.

«Ця заборгованість та небажання керівництва компанії «Телесистеми України» обговорювати шляхи її погашення призвели до відключення мережевого кабелю боржника», - наголошується в повідомленні прес-служби «Укртелекому».

За даними компанії, борг «Телесистеми України» перед «Укртелекомом» за надані послуги перевищує 1 млн грн, а підписані раніше акти реструктуризації заборгованості компанія не виконували.

«Нам прикро, що заручниками ситуації стали абоненти цієї компанії. Замість пошуків шляхів вирішення кризової ситуації, «Телесистеми України» поширюють спотворену інформацію щодо умисного пошкодження магістрального кабелю співробітниками «Укртелекому». Такі дії завдають «Укртелекому» репутаційних втрат, що негативно впливають на господарську діяльність компанії», - наголошується в повідомленні оператора.

Подальше вирішення цієї ситуації відбуватиметься в судовому порядку, «Укртелеком» готує позови до «Телесистем України» щодо поширення інформації, яка не відповідає дійсності та завдає репутаційних втрат ПАТ, а також сплати наявного боргу за отримані послуги.

«Телесистеми України» - оператор зв'язку, що надає повний комплекс телекомунікаційних і мультимедійних послуг із 1996 року.

Бенефіціарними власниками компанії є фізичні особи Віктор та Ірина Жолинські та Олег Шкула, 2,5% акцій компанії також належать «Укртелекому».

Коментарі
Додати коментар