До новин

Держава продає пул активів збанкрутілого Брокбізнесбанку

05 листопада, 2018
Продаж
Держава продає пул активів збанкрутілого Брокбізнесбанку

У рамках ліквідації АТ «Брокбізнесбанк» у системі PROZORRO.Продажі 22 листопада відбудуться відкриті торги з продажу прав вимоги та інших майнових прав за кредитними договорами, укладеними з юридичними особами.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Також будуть виставлені дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю (кошти в інших банках, дебіторська заборгованість, несанкціоновані овердрафти, інші нараховані доходи, прострочені інші нараховані доходи).

Торги проводитимуться за моделлю «Голландський аукціон», що передбачає покрокове зниження початкової ціни лоту, починаючи зі стартової.  Крок аукціону - 1%.  Стартова ціна становить понад 3,890 млрд грн.

Заявки на участь в аукціони можуть подаватися до 22 листопада.

Нагадаємо, процедура ліквідації Брокбізнесбанку була розпочата Фондом гарантування у червні 2014 року. У червні 2019-го спливає п’ятирічний термін, відведений на завершення ліквідації Банку Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Коментарі
Додати коментар