До новин

Банкрутство в добу кодифікації: точки відліку

08 листопада, 2018
Події
Банкрутство в добу кодифікації: точки відліку

Інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» запрошує взяти участь в обговоренні нового Кодексу з процедур банкрутства під час Круглого столу, який відбудеться 14 листопада в інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Б Хмельницького, 8/1).

З прийняттям 18 жовтня 2018 року Кодексу з процедур банкрутства розпочато нову добу в галузі банкрутства в Україні. Що нового з’явиться? Що докорінно зміниться? Як трансформується професійне середовище?

Про особливості кодифікації, новели в корпоративному банкрутстві, впровадження інституту банкрутства фізичних осіб, суттєві зміни в порядку продажу майна банкрутів, створення єдиного СРО та багато іншого.

Точки відліку вже закладено новим Кодексом, який із дня на день підпише Президент України, то ж основна мета заходу - за участі лідерів ринку та експертів визначити їх практичний вплив на майбутнє галузі.

До участі в обговоренні запрошені: партнер юридичної компанії EQUITY Law Firm Олег Маліневський, народний депутат України Сергій Алєксєєв та народний депутат Руслан Сидорович, перший заступник міністра юстиції України Олена Сукманова, заступник директора-розпорядника ФГВФО Світлана Рекрут, к.ю.н., суддя-спікер Касаційного господарського суду у складі Верховного суду Сергій Жуков, виконавчий директор Незалежнох асоціації банків України Олена Коробкова, Голова ради СРО «Асоціація антикризового менеджменту» В’ячеслав Лецкан, керуючий партнер юридичної компанії «Алєксєєв, Боярчуков та партнери» Сергій Боярчуков, голова Національної професійної спілки арбітражних керуючих України Анатолій В'язовченко, в.о. директора ДП “Прозорро.Продажі” Олексій Соболев, генеральний директор «СЕТАМ» Віктор Вишньов а також представники МВФ, ЄБРР, Світового банку, торговельних організацій, банкіри, громадськість та журналісти. 

Партнер заходу - юридична компанія EQUITY Law Firm

Модератор -  Олег Маліневський

Дата проведення: 14 листопада (середа)

Час проведення: 9:00 – 12:00

Місце проведення: інформаційне агентство «Укрінформ» ( вул. Б.Хмельницького, 8/16)

Вхід за попередньою реєстрацією.

Участь – безкоштовна.

Увага: попередня реєстрація обов’язкова!

Електрона адреса: bankruptcy-ua@ukr.net

Коментарі
Додати коментар