До новин

Заборгованість перед працівниками вугільної галузі в Україні становить 9,5 млн грн – виконавча служба

09 листопада, 2018
Борги
Заборгованість перед працівниками вугільної галузі в Україні становить 9,5 млн грн – виконавча служба

Заборгованість з виплати заробітної плати в Україні на сьогоднішній день по виконавчих провадженнях становить близько 500 млн грн, заборгованість перед працівниками вугільної промисловості становить незначну частину - понад 9 млн грн.

Про це повідомляють у Державній виконавчій службі Міністерства юстиції, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням «Інтерфакс-Україна».

"На даний момент у нас виконавчих проваджень щодо стягнення заборгованості по заробітній платі всього на суму понад 500 млн грн", - сказав заступник директора департаменту ДВС Олексій Воробйов на прес-конференції в Києві.

При цьому він підкреслив, що цифра постійно змінюється, оскільки виконавчі провадження виконуються. За його словами, спостерігається тенденція зменшення боргів із виплати зарплати. "Наразі стягнули 388 млн грн", - сказав він.

Стосовно виплати зарплати працівникам вугільної галузі, то, як підкреслив Воробйов, у виконанні знаходиться 306 виробництв на загальну суму 9,5 млн грн.

"Всього у нас на 500 млн стягнень, а тут 9 млн. Тобто, можна сказати, що в частині заборгованості із зарплати в цілому заборгованість перед шахтарями становить незначну кількість", - підкреслив він.

Коментарі
Додати коментар