До новин

Вернум Банк припиняє банківську діяльність

14 листопада, 2018
Ліквідація
Вернум Банк припиняє банківську діяльність

Національний банк погодив припинення діяльності Вернум Банку без припинення юридичної особи.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Вернум Банку.

"У зв'язку з узгодженням НБУ плану припинення банківської діяльності ПАТ "Вернум Банк" без припинення юридичної особи, банк повідомляє всім клієнтам і вкладникам, що повернення вкладних (депозитних) коштів, закриття рахунків буде проводитися в головному офісі банку", - йдеться в повідомленні.

У фінустанові зазначили, що повернення коштів і закриття рахунків буде проводитися в терміни та у відповідності з умовами договорів, крім вкладів (депозитів) термін дії яких закінчується після 1 березня 2019 року. Такі вклади повертаються достроково за заявою вкладника без перерахунку відсотків за дострокове повернення коштів.

"Звертаємо увагу, що в разі відсутності вкладника і іншого кредитора на місці виконання зобов'язання або ухилення його від прийняття виконання зобов'язання Вернум Банк в термін до 30 календарних днів з дня повідомлення вкладника або іншого кредитора перерахує суму вкладу та нараховані на неї відсотки, грошові кошти, що належать вкладнику або іншому кредитору, в депозит нотаріуса Київського міського нотаріального округу відповідно до законодавства України", - відзначили в фінустанові.

У банку додали, що з усіх питань, пов'язаних з припиненням банківської діяльності, клієнтам слід звертатися до головного офісу.

Коментарі
Додати коментар