До новин

Неплатоспроможний ВТБ Банк отримав тимчасову адміністрацію

28 листопада, 2018
Банкрутство фінустанов
Неплатоспроможний ВТБ Банк отримав тимчасову адміністрацію

Розпочато процедуру виведення АТ «ВТБ Банк» з ринку шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації строком на один місяць з 28 листопада 2018 року до 27 грудня 2018 року включно.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Тимчасову адміністрацію у ВТБ Банк запроваджено на підставі рішення правління Національного банку України від 27 листопада 2018 року №796-рш/БТ «Про віднесення Акціонерного товариства «ВТБ Банк» до категорії неплатоспроможних» та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 27 листопада 2018 року № 3180 «Про запровадження тимчасової адміністрації в АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ВТБ БАНК» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку».

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з делегуванням усіх повноважень тимчасового адміністратора банку призначено начальника відділу аналізу фінансового стану банків департаменту дистанційного та інспекційного моніторингу діяльності банків Заболотну Юлію Юріївну.

«Про час та порядок виплат вкладникам АТ «ВТБ Б»» буде повідомлено додатково на офіційному веб-сайті Фонду», - додали у ФГВФО.

Коментарі
Додати коментар