До новин

Строк ліквідації банку «Богуслав» продовжили на рік

29 листопада, 2018
Ліквідація
Строк ліквідації банку «Богуслав» продовжили на рік

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 26 листопада 2018 року про продовження строків здійснення процедури ліквідації АТ «БАНК БОГУСЛАВ» строком на один рік.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

Ліквідацію продовжили з 1 грудня 2018 року до 30 листопада 2019 року включно.

Водночас, відповідно до зазначеного рішення, продовжено повноваження ліквідатора банку Паламарчуку Віталію Віталійовичу строком на один рік з01 грудня 2018 року до 30 листопада 2019 року включно.

ФГВФО шукає бажаючих вивести з ринку неплатоспроможний ВТБ Банк

Фонд розпочав конкурс на визначення приймаючого банку, зацікавленого взяти участь у виведенні з ринку неплатоспроможного банку АТ «ВТБ Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

На підставі рішення НБУ про віднесення ВТБ БАНКУ до категорії неплатоспроможних, виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення про запровадження тимчасової адміністрації у фінустанові.

У зв’язку з цим Фонд повідомляє про проведення пошуку приймаючих банків, що зацікавлені бути залученими до виведення неплатоспроможного банку АТ»ВТБ БАНК» з ринку.

«Сума коштів фізичних осіб, що може бути відшкодована Фондом, на 27.11.2018 року за даними звітності неплатоспроможного банку складала  944 млн грн», - уточнили у прес-службі. 

Коментарі
Додати коментар