До новин

Збанкрутілий Укрбізнесбанк розшукує своїх кредиторів

03 грудня, 2018
Ліквідація
Збанкрутілий Укрбізнесбанк розшукує своїх кредиторів

ПАТ «Укрбізнесбанк», що перебуває у стадії ліквідації, розшукує своїх кредиторів, включених до сьомої черги реєстру акцептованих вимог.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування фізосіб.

«Звертаємо увагу кредиторів ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК», включених до сьомої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів банку, на необхідність надання ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» інформації про відкриті рахунки у банківських установах з метою перерахування коштів, призначених для часткового задоволення вимог кредиторів», - йдеться в повідомленні.

У банку нагадують, що рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 2 березня 2017 року погоджено збільшення часткового задоволення вимог кредиторів сьомої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів Укрбізнесбанку в розмірі 25% від загальної суми сьомої черги.

«У зв’язку з цим уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» продовжується часткове задоволення вимог сьомої черги кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК», - повідомляє прес-служба.

Коментарі
Додати коментар