До новин

Юрфірму «Астерс» затверджено ексклюзивним представником України в міжнародній мережі Lex Mundi

03 грудня, 2018
Законодавство
Юрфірму «Астерс» затверджено ексклюзивним представником України в міжнародній мережі Lex Mundi

Рада директорів провідної міжнародної мережі незалежних юридичних фірм Lex Mundi одноголосно затвердила юридичну фірму «Астерс» у якості свого ексклюзивного представника від України.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Юридичну газету».

До цього Україну в мережі Lex Mundi представляла фірма «ЄПАП Україна», команда якої об'єдналася з «Астерс» 1 жовтня 2018 року. Об'єднана фірма під брендом «Астерс» стала найбільшою в Україні з 27 партнерами та понад 140 юристами. Злиття значно розширює можливості фірми у всіх практиках права. Офіси «Астерс» розташовані у Києві, Вашингтоні та Брюсселі.

"Ефект синергії внаслідок об'єднання дозволить нам на ще вищому рівні надавати консультації і сприяти успіху як наших клієнтів, так і клієнтів інших фірм-учасниць мережі Lex Mundi. Ми раді подальшій співпраці з найкращими юридичними фірмами світу, що входять до мережі Lex Mundi", - зазначає співкеруючий партнер «Астерс» Сергій Свириба.

У свою чергу президент Lex Mundi Карл Андурі коментує: "Ми раді вітати приєднання до Lex Mundi юристів Астерс разом з новими можливостями, які вони привносять у мережу. Участь Астерс посилює присутність Lex Mundi в Європі та свідчить про наше прагнення надавати фірмам-учасницям мережі та їхнім клієнтам доступ до найдосвідченіших та найбільш авторитетних юридичних радників по всьому світу".

Коментарі
Додати коментар