До новин

Для уникнення банкрутства "Південмаш" потребує додаткових контрактів на 1,5 млрд грн

29 січня, 2015
Банкрутство підприємств
Для уникнення банкрутства "Південмаш" потребує додаткових контрактів на 1,5 млрд грн

Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова" (Дніпропетровськ) для забезпечення стабільної роботи та уникнення банкрутства у 2015 році потребує додаткового завантаження потужностей на 1,5 млрд гривень.

Про це інформаційному порталу "Банкрутство & Ліквідація" повідомили в прес-службі "Південмашу".

На підприємстві розповіли, що контракти на 2015 рік укладені лише на суму 980 млн гривень, в той час, коли для нормальної роботи заводу потрібно загалом біля 2,5 млрд гривень замовлень.

Згідно із повідомленням, серед можливостей для додаткового завантаження значну частину, близько 730 млн гривень, може забезпечити державне оборонне замовлення, якого підприємство було позбавлене всі роки незалежності.

Необхідна робота з Міноборони, Державним космічним агентством та Мінфіном вже проведена, питання включення відповідних позицій в державне оборонне замовлення знаходиться в стадії вирішення.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", державне підприємство "Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова" знаходиться на межі банкрутства через розрив виробничих відносин із Російською Федерацією.

Джерело фото: yuzhmash.com

Коментарі
Додати коментар