До новин

Оголошено аукціон з продажу прав вимоги за кредитами трьох збанкрутілих банків

07 грудня, 2018
Продаж
Оголошено аукціон з продажу прав вимоги за кредитами трьох збанкрутілих банків

Призначено торги пулу активів вартістю понад 235 млн грн, що перебувають у заставі Національного банку України. Це переважно права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб`єктами господарювання та фізичними особами, а саме: активи АТ "ЄВРОГАЗБАНК", ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Серед найбільш привабливих активів: обладнання для сонячної енергетики у Миколаївській області, земельні ділянки у Київській області, устаткування для агропідприємства, зокрема, для насіннєвого заводу у Рівненській області.

Усі активи, що потрапляють до складу пулу були неодноразово виставлені на індивідуальні торги у системі ProZorro.Продажі.

І навіть на торгах у складі пулу після пониженням ціни з 20% до 4% від номіналу не були продані.

Тепер стартова ціна лоту встановлена на рівні 4% від номіналу і вона може понизитись до 0,8%. Попередній такий аукціон не відбувся з технічних причин.

Електронний аукціон розпочинається 12 грудня з 9-30 год. до 10-00 год.

Автоматичне покрокове зниження ціни лоту – розпочинається в проміжок часу з 9-30 год. до 10-00 год. та завершується в проміжок часу з 16-15 год. до 16-45 год. Більш докладну інформацію дивіться в паспорті відкритих торгів.

Особливість цього пулу в тому, що до торгів його готував один з міжнародних радників залучених Фондом гарантування - ТОВ «ФЬОСТ ФАЙНЕНШІАЛ НЕТВОРК ЮКРЕЙН».

Коментарі
Додати коментар