До новин

Скандальний сейнер «НОРД» повторно виставили на продаж

13 грудня, 2018
Продаж
Скандальний сейнер «НОРД» повторно виставили на продаж

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повторно виставило на державному онлайн-аукціоні OpenMarket арештований рибацький чорноморський сейнер «НОРД» зі зниженням ціни на 10%.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Судно було побудовано у 1989 році у місті Азов (Ростовська область РФ). Довжина - 23,6 метра. Ширина - 6,5 м. Потужність головного двигуна - 165 кВт. Чиста місткість - 32 т.

Свого часу, у зв’язку з подіями у Криму судно було незаконно захоплене Російською Федерацією. Згодом, судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.

«Згідно з правилами проведення торгів АРМА знову виставила лот зі зниженням ціни, що суттєво збільшить увагу з боку покупців до судна. OpenMarket - це відкриті та безпечні торги, у яких може взяти участь кожен. Тож не проґавте таку можливість», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

Дата проведення торгів - 26 грудня 2018 року, стартова ціна - 1 468 473 грн

Гарантійний внесок для участі (повертається у випадку програшу)  - 101 636 грн

АРМА (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів) - є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.

Коментарі
Додати коментар