До новин

ФГВФО планує продати ТРЦ «Республіка» у січні

18 грудня, 2018
Продаж
ФГВФО планує продати ТРЦ «Республіка» у січні

Торги з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «КБ «Надра» із заставою у вигляді недобудованого ТРЦ «Республіка» відбудуться 14 січня 2019 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

14 січня 2019 року через систему ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу лоту F51GL39130,що є одним із найдорожчих активів ПАТКБ «Надра». Нагадаємо, лот включає права вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано недобудований торговельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 1, 1а, 1в), що мав стати одним із найбільших в Україні. Також у заставі банку – іпотека трьох земельних ділянок загальною площею 15,72 га та майнові права за попередніми договорами оренди торгівельних площ у ТРЦ.

Нагадаємо, торги, заплановані на 13 грудня у системі ProZorro.Продажі, було скасовано Фондом з огляду на відповідне рішення НБУ. Оскільки названі вище активи (ТРЦ Respublika) перебувають у заставі НБУ, саме він як  забезпечений кредитор погоджує спосіб та місце їх реалізації.

Востаннє права вимоги за цими кредитами виставлялися без можливості зниження ціни продажу за 1,1 млрд грн у травні 2018 року, відповідно до погоджених НБУ умов продажу. Тоді аукціон не відбувся у зв’язку з відсутністю учасників торгів.

Коментарі
Додати коментар