До новин

Акціонери вирішили ліквідувати «Зовнішньоторговельну фірму КрАЗ»

19 грудня, 2018
Ліквідація
Акціонери вирішили ліквідувати «Зовнішньоторговельну фірму КрАЗ»

Акціонери ПАТ "Зовнішньоторговельна фірма "КрАЗ" (Кременчук Полтавської області), що реалізує автомобілі КрАЗ і комплектуючі до них в країни далекого зарубіжжя за договорами комісії з ПрАТ "АвтоКрАЗ ", вирішили ліквідувати компанію.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на систему розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Зазначається, що відповідне рішення ухвалили загальні збори акціонерів 17 грудня. За нього було віддано 1 млн 365 тис. 526 голосів акціонерів (100%).

"Рішення прийнято у зв'язку з тим, що за даними фінзвітності за 2017 рік, підтвердженими аудитом, вартість чистих активів товариства негативна, і відсутні перспективи поліпшення стану компанії через незадовільні результати діяльності у 2018 році", - пояснюється в повідомленні.

Відповідно до звітності, розмір власного капіталу ЗТФ склав "мінус" 2,936 млн грн, сума зобов'язань - понад 2,3 млрд грн.

"Достатність активів емітента для розрахунків за його зобов'язаннями буде встановлена ​​ліквідаційною комісією в процесі процедури ліквідації. Сума, яка може залишитися після задоволення вимог кредиторів і розподілятиметься між акціонерами, на сьогодні не визначена і буде встановлена ​​після задоволення вимог кредиторів", - наголошується в повідомленні.

Коментарі
Додати коментар