До новин

Ворушилін сказав, коли повернеться з Фонду гарантування в бізнес

19 грудня, 2018
Банкрутство фінустанов
Ворушилін сказав, коли повернеться з Фонду гарантування в бізнес

Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізосіб Костянтин Ворушилін назвав дату, коли піде з ФГВФО і повернеться в бізнес.

Про це він розповів на прес-конференції, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Фінклуб.

"Моя позиція полягає в тому, і в мене є домовленість, що до кінця президентських виборів я працюю у Фонді. Після закінчення президентських виборів, я сподіваюся і я заявляв про це неодноразово, я хочу повернутися в бізнес", - сказав Ворушилін.

Таким чином, Костянтин Ворушилін може піти вже 1 квітня. Він вважає, що його відхід не вплине на роботу Фонду.

"Команда у нас хороша, робота вибудувана колегіальна - саме колегіальний орган приймає рішення. Від того, що зміниться одна людина в дирекції, принципово нічого не зміниться. Я сподіваюся, що той курс, який ми тримаємо, збережеться", - сказав він.

Глава Фонду зазначив, що найголовніша проблема Фонду, яку вдалося вирішити, - це відсутність прозорості і колегіальності ухвалення рішення.

"Сьогодні кожен із заступників директорів - дуже кваліфікований у своєму напрямку. І, напевно, на нашому ринку вони - одні з найсильніших людей", - сказав Ворушилін.

Коментарі
Додати коментар