До новин

На продаж виставили перші пули кредитів юридичних осіб, які перебувають у заставі НБУ

16 січня, 2019
Продаж
На продаж виставили перші пули кредитів юридичних осіб, які перебувають у заставі НБУ

З 6 до 19 лютого у системі ProZorro.Продажі відбудуться аукціони з реалізації трьох пулів, що складаються з прав вимог за кредитами юридичних осіб.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Вперше до складу цих пулів входять договори, які перебувають у заставі Національного банку України. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу 1-го пулу увійшли права вимоги за 62 кредитами, що перебувають на балансі чотирьох банків: ПАТ «КБ «НАДРА», АТ «Дельта Банк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «ВіЕйБі Банк».

Середня прострочена заборгованість за кредитами – 6 років. Загальна заборгованість за договорами склала 5 989 млн грн. За 59 кредитами тривають судові провадження. Ще 4 кредити перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 1 058 млн грн. Аукціон з продажу пулу відбудеться 6 лютого.

У забезпеченні за кредитами, зокрем: комплекс нежитлових будівель шахт у Дніпропетровській області, цілісний майновий комплекс в Закарпатській області, земельні ділянки на Київщині.

До складу 2-го пулу увійшли права вимоги за 53 кредитами,  що перебувають на балансі трьох банків: ПАТ «ЛЕГБАНК», АТ «Дельта Банк», ПАТ «КБ «НАДРА».

У заставі НБУ - 27 кредитних договорів. Середня прострочена заборгованість за кредитами – 5 років. Заборгованість за договорами - 2 955 млн грн.  Судове провадження триває щодо 17 кредитів і ще 10 передані в роботу Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 613 млн грн, аукціон з продажу пулу відбудеться 15 лютого.

У забезпеченні за кредитами, що входять до цього пулу: приміщення магазину в м. Рівне, комплекс будівель та споруд (логістичний центр) в Одеській обл., житловий будинок та земельна ділянка в Київській обл.

До складу 3-го пулу увійшли права вимоги за 20 кредитами,  що перебувають на балансі чотирьох банків: АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», ПАТ «КБ «НАДРА», ПАТ «ВіЕйБі Банк». Права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, що укладені з юридичними особами.

У заставі НБУ – 17 кредитних договорів.

Середня прострочена заборгованість за кредитами – 4 роки. Заборгованість за договорами - 1 050 млн грн.  Судове провадження триває по 19 кредитам.

Стартова ціна пулу – 876 млн грн. У забезпеченні за кредитами, що входять до цього пулу: будівля водневої станції в Київській обл.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулів, до цього виставлялися на індивідуальний продаж до 10 разів.

Коментарі
Додати коментар