До новин

Петренко заявив, що держвиконавці забезпечили погашення майже півмільярда боргів із зарплат

17 січня, 2019
Борги
Петренко заявив, що держвиконавці забезпечили погашення майже півмільярда боргів із зарплат

Підприємства-боржники у 2018 році повернули працівникам більше 460 млн грн боргів з зарплат завдяки роботі держвиконавців.

Про це розповів міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу відомства.

«Понад 38 тисяч українських працівників, які роками, а інколи й десятиліттями, не бачили грошей, нарешті отримали зароблене у повному обсязі», - зазначив очільник Мін’юсту.

«За нашої ініціативи було прийнято рішення запустити публічний реєстр підприємств - боржників, було створено спеціальні виконавчі групи, а у кожному регіоні запрацювали штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі. Кожен виконавець отримав нову технологічну картку, де чітко й покроково зафіксовано його кроки для забезпечення повернення зарплат робітникам», - додав Петренко.

За його словами, на даний час на виконанні в органах ДВС перебуває 17,9 тисяч виконавчих документів про стягнення заборгованості із зарплати на суму 567 мільйонів гривень.

Коментарі
Додати коментар