До новин

Суд зняв арешт з одеського готелю «Брістоль» Кауфмана

17 січня, 2019
Резонансні справи
Суд зняв арешт з одеського готелю «Брістоль» Кауфмана

Суд скасував арешт одеського готелю «Брістоль», що належить Борису Кауфману.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Фінбаланс.

21 грудня Шевченківський райсуд міста Києва задовольнив клопотання представника ТОВ «Брістоль-Красная» та скасував арешт, накладений ухвалою цього суду від 8 листопада на будівлю готелю за адресою м. Одеса, вул. Пушкінська, 15 (на праві власності належить ТОВ «Брістоль-Красная»).

Цей арешт був накладений слідчим суддею на вимогу слідчого СБУ в рамках кримінального провадження №22017000000000423, один з епізодів якого стосується в т.ч. залучення ТОВ «Брістоль-Красная» кредиту в Укргазбанку (в іпотеці по ньому - в т.ч. згаданий готель).

У судових матеріалах вказувалося, що йдеться про готель «Красная». Водночас за вказаною адресою в Одесі розташований готель преміум-класу «Брістоль» («Красная» - його попередня назва).

Знімаючи арешт, Шевченківський райсуд м. Києва врахував, зокрема, те, що строк дії відповідного кредитного договору №005/197/кл-16 (був укладений 26.10.2016) - до 22.10.2021, а згідно з довідкою директора Одеської обласної дирекції Укргазбанку, “станом на 20.11.2018 року прострочена заборгованість за кредитом та нарахованими відсотками за кредитним договором відсутня.

За даними держреєстру, засновником ТОВ «Брістоль-Красная» є ТОВ «Фіорандо-Інвест». При цьому серед засновників ТОВ «Фіорандо-Інвест» - ТОВ «Л.А.Р.К.», засновником якого в свою чергу є ТОВ «Вертекс Юнайтед». Засновники ж ТОВ «Вертекс Юнайтед» - Борис Кауфман та кіпрська «Уайарес Ентерпрайсіз ЛТД».

Коментарі
Додати коментар