До новин

Торговим центром Ocean Plaza управлятиме нова компанія

11 лютого, 2019
Продаж
Торговим центром Ocean Plaza управлятиме нова компанія

Компанія «ІС «Либідь» передала київський торгово-розважальний центр Ocean Plaza в управління компанії «Київ Молл Менеджмент», пов'язаної з власником групи «Фуршет» Ігорем Баленком.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-реліз «Української торговельної гільдії».

Керівник «КММ» Олександр Фащевський розповів, що компанія розробила для ТРЦ індивідуальну стратегію розвитку.

Крім того, готуємо на узгодження в КМДА інфраструктурний проект «Парк Либідь», який дозволить облаштувати берег річки Либідь і створити сучасний простір для відпочинку і дозвілля площею 20 тисяч м2 за прикладом вже створених парків в Нью-Йорку, Чикаго та Сеулі», - сказав він.

За даними «КММ», операційна діяльність Ocean Plaza забезпечує роботою понад 70 підрядних організацій і понад 1 тис співробітників.

У ТРЦ налічується понад 400 орендарів, щорічно центр відвідують майже 18 млн осіб.

гідно з даними Єдиного держреєстру, «КММ» створена в квітні 2018 року, її власником є ​​компанія «Блумасіона Лтд» (Лімасол, Кіпр), а кінцевим бенефіціаром - Владислав Зайцев.

Розмір статутного капіталу становить 4 тис. грн.

Зайцев також є керівником компанії «Совки Девелопмент», яке входить до групи «Фуршет» бізнесмена і депутата Київської міської ради Ігоря Баленка.

ТРЦ «Ocean Plaza» по вул.Антоновича, 176 в Києві загальною площею 165 тис кв. м відкрито в грудні 2012 року, інвестиції становили близько 300 млн доларів.

Згідно з даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами «ІС «Либідь» виступають Лілія Ротенберг і Андреа, Сюзанна, Джейпракаш Валлабхі.

Виручка ІС «Либідь» в 2017 році зросла на 24,1% - до 1,086 млрд грн, а чистий збиток скоротився в 6 разів - до 82,55 млн грн.

Нагадаємо, за даними російських ЗМІ, Ocean Plaza належить компанії «ТПС Нерухомість», яка володіє володіє п'ятьма торговими центрами в Росії. «ТПС Нерухомість» заснували Олександр Скоробогатько, Олександр Пономаренко і Аркадій Ротенберг, чиї компанії побудували Кримський міст.

Коментарі
Додати коментар