До новин

Мінагрополітики чекає від нового керівництва "Укрспирту" підвищення вартості компанії

30 січня, 2015
Ліквідація
Мінагрополітики чекає від нового керівництва "Укрспирту" підвищення вартості компанії

Міністерство аграрної політики та продовольства України ставить перед майбутнім керівництвом державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" завдання підвищити вартість компанії.

Про це інформаційному порталу "Банкрутство & Ліквідація" повідомили в прес-службі міністерства.

"Одним з ключових завдань, яке буде ставитися перед керівником даного підприємства - збільшення вартості компанії", - сказав заступник міністра аграрної політики і продовольства Ярослав Краснопольський.

Претенденти на цю посаду повинні подати до конкурсної комісії проекти програми діяльності підприємства з пропозиціями щодо стратегії розвитку, використання виробничих ресурсів, динаміки фінансово-господарських показників і відрахувань до бюджету, боротьби з корупцією.

Нагадаємо, що міністерство оголосило конкурс на посаду директора ДП "Укрспирт" 28 січня. Заявки на участь у ньому приймаються протягом 30 календарних днів. Переможець конкурсу буде названий на відкритому засіданні комісії 30 березня.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", в результаті проведеної перевірки Міністерством аграрної політики встановлено, що неналежне виконання вимог податкового законодавства держпідприємством "Укрспирт" призвело до несплати у бюджет податків на суму понад 400 млн гривень.

Джерело фото: ipress.ua

Коментарі
Додати коментар