До новин

Держава шукає шляхи порятунку ОПЗ

22 лютого, 2019
Санація
Держава шукає шляхи порятунку ОПЗ

Влада розглядає декілька механізмів для запуску безперебійної роботи ПАТ «Одеський припортовий завод», його можуть передати «Нафтогазу» або Аграрному фонду.

Про це розповів голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ОДА.

«Я доповідав на цю тему Президенту України, декілька разів спілкувався з прем’єр-міністром і керівництвом НАК «Нафтогаз України». Існує кілька механізмів запуску заводу не на місяць-два, а на тривалий термін. По-перше, це — передача його в управління або оренду НАК «Нафтогаз України», - повідомив Максим Степанов.

«Ще одне можливе вирішення проблеми ми знайшли під час наради у першого віце-прем’єр-міністра у понеділок - це передача ОПЗ в управління або оренду Аграрного фонду України, який має всі необхідні ресурси», - сказав голова ОДА.

Також очільник регіону зазначив, що, скориставшись будь-яким із цих механізмів, завод вдасться запустити у короткий термін.

«Перед нами ставало питання щодо звільнення людей з заводу, але завдяки губернатору та його втручанню, зокрема, цю проблему було вирішено, і нікого не звільнили», — повідомив в.о. директора ОПЗ Сергій Назаренко.

Як повідомляв інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація, запуск ОПЗ було заплановано на 1 лютого, але його відклали.

Коментарі
Додати коментар