До новин

У Херсоні ліквідують комунальне підприємство-банкрут

04 березня, 2019
Ліквідація
У Херсоні ліквідують комунальне підприємство-банкрут

Херсонська міськрада може нарешті ліквідувати комунальне підприємство «Дніпровський». Відповідний проект рішення депутати мають розглянути вже на березневій сесії.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Khersonline.net.

Даний документ призначить ліквідаційну комісію, яка протягом трьох місяців з дати прийняття рішення буде зобов'язана вжити заходів щодо припинення юрособи комунального підприємства.

КП «Дніпровський» має податковий борг понад 6 мільйонів гривень станом на 1 лютого 2019 року. За повідомленням обласної фіскальної служби, в січні з банківських рахунків комунального підприємства було стягнуто 470 тисяч гривень. Також, рішеннями суду всі рахунки «Дніпровського» були заарештовані.

Варто відзначити, що у 2018 році за результатами конкурсу управителів багатоквартирних будинків, де співвласники не визначились з формою управління, який проводив міський департамент ЖКГ, місце «Дніпровського» закріпили за компанією ТОВ «УК «Альянс».

Нагадаємо, раніше міський голова Херсону Володимир Миколаєнко підписав розпорядження про скликання березневої сесії міськради. Її пленарне засідання призначене на 29 березня.

Коментарі
Додати коментар