До новин

Почались виплати вкладникам банку «Київська Русь»

18 червня, 2015
Банкрутство фінустанов
Почались виплати вкладникам банку «Київська Русь»

З 17 червня 2015 року розпочались виплати вкладникам ПАТ «Банк «Київська Русь».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

За інформацією регулятора, кошти виплачуватимуться за депозитними договорами, термін дії яких закінчився до 31 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

«Загальна гарантована сума за вкладами в банку «Київська Русь» становить майже 2,161 млрд грн, в тому числі в період дії тимчасової адміністрації планується виплатити вкладникам 1,859 млрд грн», - йдеться у повідомленні.

Виплати гарантованої суми здійснюватимуться через шість банків: Укрсоцбанк, ПУМБ, «Кредит Дніпро», «Південний», Укрексімбанк та Укргазбанк.

Так, у Києві виплати здійснюватиме Укрексімбанк, Банк Південний – у Київській, Закарпатській, Миколаївській та Одеській областях.

Банк «Кредит Дніпро» обслуговуватиме вкладників Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Полтавської областей.

Виплати у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Тернопільській, Харківській та Чернігівській областях здійснюватиме ПУМБ.

Вкладникам Львівської та Черкаської областей потрібно звертатись до Укргазбанку, а Вінницької, Луганської, Херсонської та Чернівецької – до Укрсоцбанку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, встановлено графік прийому вкладників банку «Київська Русь».
Коментарі
Додати коментар