До новин

Суд почав розгляд справи про доведення до банкрутства заводу «Океан»

22 березня, 2019
Банкрутство підприємств
Суд почав розгляд справи про доведення до банкрутства заводу «Океан»

Корабельний райсуд Миколаєва розпочав розгляд кримінального провадження стосовно осіб, яких обвинувачують у доведення до банкрутства Миколаївського суднобудівного заводу «Океан».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу суду.

Обвинувачені особи - Михайлюк В.І. та Ільницький В.В.

Розгляд провадження здійснюється колегіально судом у складі трьох суддів: головуючої судді Головіної Т.М., суддів Непші О.І., Чернявської Я.А.

За версією слідства Михайлюк В.І., займаючи посаду президента ПАТ “МСЗ “Океан”, за попередньою змовою з Ільницьким В.В., який займав посаду виконавчого директора ПАТ “МСЗ “Океан”, а також іншими особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється в окремих провадженнях, в інтересах невстановлених слідством третіх осіб шляхом зловживання своїм службовим становищем, здійснили заволодіння майном ПАТ “МСЗ “Океан” на суму 1 500 000 660 грн., що в шістсот і більше разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину та є особливо великими розмірами. Крім того, вчинені останніми дії були способом доведення ПАТ “МСЗ “Океан” до банкрутства.

У підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 19 березня 2019 року, один із представників потерпілих звернувся до суду із клопотанням про накладення арешту на майно, яке раніше належало ПАТ “МСЗ “Океан”.

За результатами розгляду клопотання колегія суддів постановила ухвалу про відмову у задоволенні клопотання у зв'язку із його необґрунтованістю.

У зв'язку із зайнятістю судді (який входить до складу колегії суддів) в іншому судовому процесі по справі, обвинувачені за якою утримуються під вартою, в підготовчому судовому засіданні було оголошено перерву. Наступне судове засідання призначено на 3 травня 2019 року.
Коментарі
Додати коментар