До новин

Банкрутство Родовід Банку: ліквідатор намагається стягнути сотні мільйонів з кримського "КД Коктебель"

22 березня, 2019
Банкрутство фінустанов
Банкрутство Родовід Банку: ліквідатор намагається стягнути сотні мільйонів з кримського "КД Коктебель"

Суд зобов’язав держвиконавця стягнути 337,5 млн грн з ТОВ "КД Коктебель", ТОВ "Талісман-К" і ТОВ "Універсальні дистриб`ютерські системи" на користь ліквідатора Родовід Банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на ЄДРСР.

Зокрема, 6 березня Госпсуд Київської області зобов’язав держвиконавця Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції прийняти до виконання наказ цього ж суду від 12.01.2018 (в справі №910/23346/15) про стягнення 337,5 млн грн з ТОВ "КД Коктебель", ТОВ "Талісман-К", ТОВ"Універсальні дистриб`ютерські системи" на користь ліквідатора Родовід Банку (на підставі постанови Київського апеляційного госпсуду від 14.11.2017).

За даними держреєстру, засновником ТОВ «КД Коктебель» (Крим) є компанія Erigon Aktiengesellschaft (Ліхтенштейн); ТОВ «Талісман-К» (Крим) - ТОВ «КД Коктебель» і Василь Радуха; ТОВ «Універсальні дистриб’юторські системи» (Київська область) – Сісаурі Давіт (Грузія).

ТОВ «КД «Коктебель» пов’язували з бізнесменом Андрієм Охлопковим – співвласником групи «Союз-Віктан», яка збанкрутувала в 2008-2009 рр. Як повідомлялося, британець Ніл Сміт придбав бренди холдингу та «Кримську горілчану компанію» (випускала в т.ч. вина і коньяки під ТМ "Коктебель"), яка працювала на орендованих потужностях, які раніше використовував «Союз-Віктан».

Коментарі
Додати коментар