До новин

Фонд гарантування готує до продажу іпотечні кредити збанкрутілого Дельта Банку

25 березня, 2019
Продаж
Фонд гарантування готує до продажу іпотечні кредити збанкрутілого Дельта Банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб готує до продажу пули іпотечних кредитів фізичних осіб АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сайт ФГВФО.

Фонд гарантування продовжує виставляти на продаж пули іпотечних кредитів неплатоспроможних банків. В рамках затвердженої стратегії такі пули формуються за регіональним принципом.

Для зручності потенційних покупців пропонується орієнтовний перелік тих пулів, які перебувають на стадії підготовки до продажу.

Умови продажу та початкова ціна можуть бути скореговані після прийняття по них рішення виконавчою дирекцією Фонду гарантування.

Актуальну інформацію щодо переліку пулів активів (майна) банків, що ліквідуються, за якими виконавча дирекція Фонду гарантування вже прийняла рішення і призначила стартову ціну, умови реалізації та дату торгів, можна побачити на офіційному порталі Фонду гарантування за цим посиланням.

Також усі лоти можна відстежувати на сторінці ProZorro.Продажі.

Протягом 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж 370 пулів іпотечних кредитів банків, що ліквідуються. Всього це – 6 769 кредитів на суму 19,0 млрд. грн.

Протягом І кварталу 2019 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж 55 пулів іпотечних кредитів банків, що ліквідуються. Всього це – 1 927 іпотечних кредитів на суму 4,5 млрд. грн.

Цього року вже відбулося 13 успішних аукціонів з продажу пулів іпотечних кредитів, що складаються з 286 кредитів на загальну суму 1,1 млрд. грн.

Перед цим кожен з кредитів був виставлений на індивідуальні торги за голландською моделлю аукціону в системі ProZorro.Продажі.

Коментарі
Додати коментар