До новин

Банкрутство фірми Colt не позначиться на забезпеченні зброєю військових США

19 червня, 2015
Банкрутство підприємств
Банкрутство фірми Colt не позначиться на забезпеченні зброєю військових США

Банкрутство відомого американського виробника зброї фірми Colt не позначиться на поставках пістолетів і автоматів для Корпусу морської піхоти (КМП) США.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву голови відділу реструктуризації Colt Defense LLC Кейта Майба.

«План (процедури банкрутства), про який ми оголосили і який був підписаний, дозволить Colt реструктурувати свій балансовий звіт і при цьому виконати всі раніше взяті на себе зобов'язання перед своїми клієнтами, перекупниками, постачальниками і співробітниками, максимально забезпечити безперервність існуючих на даний момент і майбутніх угод», - сказав він.

Colt традиційно поставляє американським військовим автоматичні гвинтівки М16 і їх укорочені версії - карабіни М4.

Крім того, фірма підписала контракт на поставку Корпусу морської піхоти США пістолет М45 - коротку і покращену версію легендарного пістолету Colt М1911, який використовується у військах з 1911 року. Загальна вартість нової партії в 4 тис. примірників становить 22,5 млн доларів.

У самому КМП заявили, що зброю вже отримано. За словами представника структури, яка відповідає в КМП за військову техніку, Джима Катзамана, банкрутство Colt не турбує командування Корпусу.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, світовий виробник зброї Colt оголосив про банкрутство.

Коментарі
Додати коментар