До новин

Фонд держмайна не може провести інвентаризацію на збанкрутілому «Азмолі»

23 червня, 2015
Ліквідація
Фонд держмайна не може провести інвентаризацію на збанкрутілому «Азмолі»

Регіональне відділення Фонду державного майна по Запорізькій області заявляє, що посадові особи ПАТ «Азовські мастила і оливи» не допускають на територію підприємства представників Фонду для проведення інвентаризації.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФДМУ.

У Фонді розповіли, що згідно з постановою старшого прокурора прокуратури Запорізької області від 10 червня 2015 року «Про інвентаризацію на ПАТ «Азовські мастила і оливи» регіональне відділення Фонду держмайна по Запорізькій області було зобов‘язане провести інвентаризацію майна підприємства, 100% акцій якого перебувають у власності держави.

«На виконання зазначеної постанови робоча група регіонального відділення прибула за адресою господарського товариства для проведення інвентаризації у період з 11.06.2015 по 12.06.2015, але на територію підприємства допущена не була», - поскаржилися у ФДМУ.

У зв‘язку з цим, зазначили там, регіональне відділення Фонду 11 червня подало заяву до Бердянського міськвідділу міліції про перешкоджання посадовими особами «Азмолу» діям представників влади під час виконання ними службових обов‘язків та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд визнав банкрутом бердянський «Азмол».

Коментарі
Додати коментар