До новин

Мін’юст позбавив ліцензій двох арбітражних керуючих

23 червня, 2015
Законодавство
Мін’юст позбавив ліцензій двох арбітражних керуючих

Міністерство юстиції України анулювало свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) Віктора Короленка та Ігоря Пономарьова.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на наказ Мін’юсту № 985/5 від 17 червня 2015 року.

«Анулювати свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 91 від 08.02.2013, видане Короленку Віктору Вікторовичу, на підставі його письмової заяви. Анулювати свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 566 від 18.03.2013, видане Пономарьову Ігорю Іллічу, на підставі його письмової заяви», - йдеться в наказі за підписом міністра юстиції України Павла Петренка.

Міністр зобов’язав департамент з питань банкрутства внести записи про анулювання відповідних свідоцтв до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін’юст позбавив ліцензії арбітражного керуючого Валерія Свєшнікова.

Коментарі
Додати коментар