До новин

Мін'юст скоротив штат на 20%

23 червня, 2015
Законодавство
Мін'юст скоротив штат на 20%

Заступник міністра юстиції України Гія Гецадзе заявляє, що кількість працівників міністерства скоротилася на 20%, а центрального апарату міністерства - на 30%.

Про це він сказав на засіданні колегії Мін’юсту за участю прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Політика Міністерства юстиції за останній час кардинально змінилася. По-перше, ми поставили за мету перевірити професійну придатність всього керівного складу відомства від заступника міністра до керівників управління в районах. За перший період кількість співробітників міністерства скоротилася на 20%, а центрального апарату - на 30%», - сказав Гецадзе.

Крім того, за його словами, проводити перевірку керівного складу Мін'юсту допомагають приватні організації, зокрема компанія Ernst&Young.

«З їх допомогою ми провели тестування наших начальників в областях, і з 85 керівників довелося звільнити 47. Потім ми провели перший в історії відкритий конкурс на ці 47 посад і отримали 380 кандидатів. Шляхом співбесіди, довелося призначити більше половини тих людей, які в нашій системі не працювали», - заявив Гецадзе.

Він зазначив, що основні принципи роботи Мін'юсту сьогодні – це максимальна відкритість і мінімум документообігу і бюрократії.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Вища рада юстиції скоротила свій штат на 20%.

Коментарі
Додати коментар