До новин

Мережа турагентств «Гарячі тури» опинилася на межі банкрутства

01 липня, 2015
Банкрутство підприємств
Мережа турагентств «Гарячі тури» опинилася на межі банкрутства

Мережа туристичних агенцій «Гарячі тури» залишила 5 тис. українців без грошей і без відпочинку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Ваші новини».

За даними видання, на сайті турагенції поки немає офіційного оголошення про банкрутство, але перші клієнти вже постраждали, інформують ЗМІ. Поки повідомляється про близько 5 тисяч осіб, які здійснили передоплату за тур, однак тепер не зможуть ним скористатись.

За словами експертів, чутки про можливий крах «Гарячих турів» ходили на ринку давно. Раніше було відомо про мільйонний борг компанії, а нині юристи кажуть про ймовірне зростання боргів до 25 тисяч гривень. Фахівці кажуть, що всі гроші фірма виплатити не зможе, відтак шанси повернути втрачене мають лише ті, хто звернеться до суду найближчим часом.

Втім, є шанси, що «Гарячі тури» все-таки втримаються на ринку за рахунок інвесторів. Зокрема, за словами голови компанії онлайн-продажів квитків Tickets.ua Сергія Кравця, вони можуть викупити турагенцію.

«Ми готові розглянути можливість докапіталізувати «Гарячі тури» для виконання поточних заявок та збереження роботи мережі», - заявив Кравець.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, мережа турагентств готує позов до суду про визнання News Travel банкрутом.

Коментарі
Додати коментар