До новин

"Мрію" очолив колишній топ-менеджер агрохолдингу HarvEast

05 лютого, 2015
Збитки
"Мрію" очолив колишній топ-менеджер агрохолдингу HarvEast

Новим генеральним директором агрохолдинга "Мрія" призначений Саймон Чернявський (на фото), колишній топ-менеджер агрохолдингу HarvEast.

Про це повідомляє інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на "Капітал".

Новий керівник вже проводить зустрічі зі співробітниками "Мрії". Саймон Чернявський працював на посаді гендиректора HarvEast Holding з жовтня 2011 до лютого 2015 року. До роботи у HarvEast Holding Чернявський працював у агрокомпанії "РоАгро", в якій обіймав посаду першого заступника директора.

Також стали відомі прізвища нових фінансового та операційного директорів "Мрії". Фіндиректором агрохолдингу призначений Тон Хулс, який з 2007 року обіймав аналогічну посаду у компаніях Allseeds і "Зерноторгівельна компанія" в Україні. Операційним директором "Мрії" став Віктор Кухарчук, який протягом останніх п'яти років працював директором з виробництва в датській агропромисловій компанії Trigon Agri.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", кредитори агрохолдингу "Мрія" у січні 2015 року обрали нових керівників підприємства, але не озвучили тоді їх прізвища.

Нагадаємо, що "Мрія" у серпні 2014 року повідомила про прострочену виплату близько 9 млн доларів процентного доходу і близько 120 млн у рахунок погашення боргу за її зобов'язаннями. У зв'язку з цим агрохолдинг оголосив про плани провести реструктуризацію балансу з метою відновлення фінансової стійкості. А у жовтні того ж року кредитори агрохолдингу зажадали дострокового погашення єврооблігацій на суму 400 млн доларів з терміном обігу до 2018 року.

Сукупна заборгованість "Мрії" перед усіма фінансовими кредиторами на момент оголошення дефолту становила близько 1,3 млрд доларів.

Джерело фото: latifundist.com

Коментарі
Додати коментар