До новин

Група «ІНГО» продала всі страхові активи в Україні

07 липня, 2015
Ліквідація
Група «ІНГО» продала всі страхові активи в Україні

Міжнародна страхова група «ІНГО» (Росія) продала всі свої страхові активи в Україні.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на генерального директора «Ингосстраху» Михайла Волкова.

За його словами, це стосується як ризикової компанії «ІНГО Україна» так і компанії зі страхування життя «ІНГО Україна Життя».

Волков також підкреслив, що операція готувалася завчасно. Однак не повідомив ім'я покупця українських компаній і суму угоди.

Міжнародна страхова група «ІНГО» була створена в 2004 році.

Нагадаємо, ЗАТ «Інвест-Поліс» (Москва, Росія) продало 99,9993% АСК «ІНГО Україна»

Угода була здійснена шляхом договору купівлі-продажу. Про це «ІНГО Україна» була повідомлена 6 липня. Інформація про покупця не повідомляється.

Як повідомлялося 3 липня поточного року, «ІНГО Україна» придбала у російського «Ингосстраху» майже 15% і ТОВ СК «Ингосстрах-Жизнь» 10% АСК «ІНГО Україна Життя» (Київ), збільшивши свій пакет до 74,9952% акцій лайфового страховика.

Згідно з даними з відкритих джерел, ЗАТ «Інвест-Поліс» є дочірньою компанією «Ингосстраха» (Росія). Основний вид діяльності ЗАТ «Інвест-Поліс» — капіталовкладення в цінні папери.

 «ІНГО Україна», що входить до складу міжнародної страхової групи «ІНГО», працює з 1994 року. Має 28 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування. Представлена 25 філіями.

Ліцензію «ІНГО Україна Життя» на провадження діяльності по страхуванню життя отримала в листопаді 2007 року.

Коментарі
Додати коментар