До новин

«Автомобільні дороги України» ліквідовано

09 липня, 2015
Ліквідація
«Автомобільні дороги України» ліквідовано

Кабінет міністрів ліквідував державну акціонерну компанію «Автомобільні дороги України».

Про це на нараді президента Петра Порошенка з головами обласних державних адміністрацій в Одесі заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Сьогодні на Кабінеті міністрів було ухвалене рішення про ліквідацію «Автодоріг України». Це фінальна крапка в процесі створення «дорожньої карти»: яким чином ми реформуємо систему автодору, яким чином передамо експлуатаційні можливості на місця, яким чином будемо фінансувати дорожнє будівництво», - заявив Пивоварський.

Він зазначив, що якщо буде створений Дорожній фонд - він стане істотним джерелом коштів для відновлення доріг.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, урядовий комітет з питань розвитку інфраструктури та екологічної політики на своєму засіданні 6 липня вирішив ліквідувати збиткову Державну акціонерну компанію «Автомобільні дороги України».

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури оприлюднило «дорожню карту» розвитку автотранспортної галузі на 2015-2016 роки.

Серед найважливіших пріоритетів «дорожньої карти» - введення європейських правил допуску й роботи на ринку, прозора й справедлива дозвільна система, легалізація ринку, формування сприятливого інвестиційного клімату й монетизація пільг.

Коментарі
Додати коментар