До новин

Збанкрутілий чернігівський завод виконав перше замовлення «Укроборонпрому»

16 липня, 2015
Санація
Збанкрутілий чернігівський завод виконав перше замовлення «Укроборонпрому»

171-й ремонтний завод (Чернігів), що знаходиться у стані санації, виконав перше замовлення «Укроборонпрому», відремонтувавши вантажний кран для роботи в зоні АТО.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Новини Чернігова».

«Банкрутство, п’ятнадцять років простою, процедура санації — це дуже скорочена версія історії 171-го ремонтного заводу, який спеціалізується на відновленні військової колісної техніки. І, ймовірно, за кілька років ніхто б і не згадав про те, що у Чернігові було таке підприємство, та нещастя підмогло. В Україну вдерся агресор і оборонному відомству знадобилися ремонтні потужності. Кілька місяців тому заводу вдалося отримати замовлення від «Укроборонпрому», тож, видаючи замовнику першу відновлену техніку, кажуть: «пацієнт за життя ще побореться», - йдеться у матеріалі.

За п’ятнадцять років простою 171-й ремонтний завод розгубив практично усі напрацювання, колектив, територію та, навіть, робочий інструмент.

Замовлення ремонту шести кранів від «Укроборонпрому» для заводу стало справжнім рятувальним жилетом. Щоправда стан техніки, яка приїхала на відновлення, був жахливий.

«Здача першої машини замовнику, для них ціла подія. Адже місяць тому цей блискучий, мов новенький кран, нагадував біженця із зони бойових дій. Хоча, чому нагадував? На ремонт його пригнали після роботи в зоні АТО. Сьогоднішнє дійство ніби трошки святкове», - кажуть на підприємстві.

До грудня місяця тут планують завершити капітальні ремонти законтрактованих шести КРАЗів і сподіваються на нове держзамовлення, бо ж завод спеціалізується не лише на такій техніці.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд продовжив санацію чернігівського «Домобудівника».

Коментарі
Додати коментар