До новин

Ліквідатор «Аеросвіту» шукає організатора аукціону з продажу майна компанії

22 липня, 2015
Ліквідація
Ліквідатор «Аеросвіту» шукає організатора аукціону з продажу майна компанії

Ліквідатор визнаного банкрутом ПрАТ «Авіакомпанія «Аеросвіт» Леонід Талан оголосив конкурс на кращого організатора аукціону з продажу майна компанії.

Про це йдеться в заяві Талана, що опублікована у 129-му випуску видання «Голос України», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Організатор повинен мати право на проведення аукціонів, досвід проведення аукціонів не менше трьох років, мати можливість для зберігання носіїв із записами аукціонів не менше семи років. Також організатор проведення аукціону не може бути зацікавленою особою стосовно боржника, кредиторів та замовника аукціону», - йдеться у повідомленні.

Претенденти можуть протягом 10 днів подати необхідні документи ліквідатору, а сам конкурс буде проведено через 20 календарних днів з дати оприлюднення оголошення.

Нагадаємо, на початку березня поточного року Господарський суд Київської області на підставі позову дніпропетровської фірми «Тенак» порушив справу про банкрутство авіакомпанії, а 10 липня 2015 року визнав «Аеросвіт» банкрутом та почав процедуру ліквідації.

Коментарі
Додати коментар