До новин

Суд почав санацію харківського заводу «Петрівська кераміка»

23 липня, 2015
Санація
Суд почав санацію харківського заводу «Петрівська кераміка»

Господарський суд Харківської області запровадив процедуру санації ТОВ «Петрівська кераміка» в межах справи №922/5055/14.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну ухвалу суду від 15 липня 2015 року.

Згідно матеріалів справи, загальна сума кредиторської заборгованості заводу складає 575 тис. гривень, із яких 384 тис. – борг перед ТОВ «Торговий дім «Харківські будматеріали».

Розпорядником майна призначено Андрія Данченко.

Нагадаємо, провадження у справі про банкрутство «Петрівської кераміки» було порушено судом ще 19 листопада 2014 року за позовом ТД «Харківські будматеріали» через непогашені борги, а у березні 2015 року головний кредитор ініціював введення процедури санації «Петрівської кераміки».

«Представник ТОВ «ТД «Харківські будматеріали», як голова зборів кредиторів, які відбулися 20 квітня 2015 року, надав клопотання, в якому просить суд на підставі прийнятих комітетом кредиторів рішень на засіданні комітету кредиторів ввести процедуру санації у справі № 922/5055/14 про банкрутство TOB «Петрівська кераміка» строком на шість місяців та затвердити наданий розпорядником майна план санації боржника», - йдеться у матеріалах справи.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, рішенням суду введено процедуру санації держпідприємства «Земельний фонд».

Коментарі
Додати коментар