До новин

Кременчуцькому сталеливарному заводу загрожує закриття

10 лютого, 2015
Збитки
Кременчуцькому сталеливарному заводу загрожує закриття

Виробництво на ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод" зупинено, і найближчим часом завод може бути законсервований.

Про це інформаційному порталу "Банкрутство & Ліквідація" повідомили в прес-службі Кременчуцької міської ради.

"ПАТ «Кременчуцький сталеливарний завод» на межі закриття. На даний час виробництво на ПАТ «Кременчуцький сталеливарний завод» повністю зупинено і наразі йдеться про консервування заводу. За підсумками роботи 2014 року підприємство зменшило випуск продукції в 5,5 разів. На початок минулого року на підприємстві працювало більше 5 тис. працівників, з них нині вивільнено 949 осіб", - зазначив перший заступник міського голови Кременчука Віктор Калашник на зустрічі з міністром економічного розвитку та торгівлі Айварасом Абромавичусом.

Зменшення обсягів виробництва відбулося через неодноразові зупинки підприємства протягом минулого року, викликані проблемами зі збутом продукції.

У 2014 році спад виробництва на заводі склав 81,96%, знизившись до 12,692 тис. тонн лиття (у 2013 році - 57,658 тис. тон лиття). КСЗ спеціалізується на випуску сталевого литва для вантажних вагонів і великовантажних автомобілів, а також сталевого і чавунного лиття різної конфігурації за кресленнями замовника.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", господарський суд Полтавської області відмовив у затвердженні плану санації боржника - ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод".

Джерело фото: vestnik.in.ua

Коментарі
Додати коментар