До новин

На Львівщині підприємства-банкрути боргують 26,3 млн грн зарплати працівникам

04 серпня, 2015
Банкрутство підприємств
На Львівщині підприємства-банкрути боргують 26,3 млн грн зарплати працівникам

Станом на 1 липня заборгованість із заробітної плати на підприємствах Львівської області, що перебувають у стадії банкрутства, складає 26,3 млн грн. Це 29,5% від загального боргу усіх підприємств Львівщини, що становить 89 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Головне управління статистики у Львівській області.

У то же час на економічно активні підприємства припало 64% від загальної суми заборгованості, на економічно неактивні підприємства – 6,5%.

Нагадаємо, станом на 1 червня 2015 року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати на Львівщині становила 91,8 млн грн. Майже три чверті від загальнообласної суми невиплаченої заробітної плати припало на підприємства промисловості – 72,2% (48,5 млн грн). Зокрема, підприємства з добування кам’яного та бурого вугілля заборгували своїм працівникам 38,4 млн грн, з виробництва автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, інших транспортних засобів – 7 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банкрутство «Вугілля України» може позбавити шахтарів Львівщини зарплат.

Коментарі
Додати коментар