До новин

Проблемний Укргазпромбанк купила компанія з ОАЕ

12 серпня, 2015
Ліквідація
Проблемний Укргазпромбанк купила компанія з ОАЕ

Компанія Primestar Energy FZE (Дубаї, ОАЕ) придбала 100% акцій неплатоспроможного «Укргазпромбанку».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«7 серпня 2015 року уповноваженою особою Фонду гарантування було підписано договір купівлі-продажу 100% акцій ПАТ «Укргазпромбанк». Покупець - Primestar Energy FZE - є компанією, яка входить в групу компаній Primestar», - зазначили у прес-службі.

До цього фондом гарантування вкладів фізосіб було проведено відкритий конкурс серед кваліфікованих інвесторів для визначення переможця конкурсу, який візьме участь у виведенні неплатоспроможного банку ПАТ «Укргазпромбанк» з ринку.

Компанії групи Primestar здійснюють діяльність із управління корпоративними правами суб'єктів господарювання, пов'язаних з ними відносинами контролю, а також діяльність у сфері сировинних матеріалів для гідроелектричної, газової промисловості та електропромисловості в усьому світі, що включає також торгівлю вугіллям, сирою нафтою, сталлю, сировинними матеріалами для електростанцій та пов'язаними сировинними товарами.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 21 липня 2015 року АМКУ дозволив компанії з ОАЕ придбати неплатоспроможний Укргазпромбанк.

Коментарі
Додати коментар