До новин

Керуючий санацією комунального підприємства отримав 5 років в’язниці за хабар

17 серпня, 2015
Резонансні справи
Керуючий санацією комунального підприємства отримав 5 років в’язниці за хабар

Прокуратурою Черкаської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням керуючого санацією одного із комунальних підприємств Черкаської області.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі прокуратури.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік у квітні 2015 року отримав від колишнього працівника цього підприємства неправомірну вигоду на суму 2800 гривень за письмове погодження документів щодо зміни статусу приміщення з метою подальшої передачі його у приватну власність цій особі», - розповіли у прес-службі.

Вироком суду посадовця визнано винним на призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років 6 місяців з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки з конфіскацією половини належного йому на праві приватної власності майна.

«Оскільки злочини, пов’язані з корупцією, не передбачають інших видів покарання, окрім як позбавлення волі, попереджаємо про невідворотність реального позбавлення волі кожного корупціонера», - застерегли у прокуратурі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на Луганщині за хабарництво затримали голову управління юстиції.

Коментарі
Додати коментар