До новин

ФГВ відтермінував початок виплат вкладникам банку «Національний кредит»

18 серпня, 2015
Банкрутство фінустанов
ФГВ відтермінував початок виплат вкладникам банку «Національний кредит»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб переніс початок виплат вкладникам неплатоспроможного банку «Національний кредит», раніше запланований на 18 серпня, на пізнішу дату.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Початок виплат відкладається у зв'язку з необхідністю внесення уточнень до реєстру вкладників банку «Національний кредит». Фонд обіцяє повідомити про час і порядок виплат додатково.

Водночас, «Альфа-Банк» (Україна) заявив, що він проводитиме виплати вкладникам банку «Національний кредит» через свої установи.

«Про період проведення виплат «Альфа-Банк» (Україна) повідомить додатково. Банк проводитиме виплати коштів вкладникам за договорами, термін дії яких минув до 8 червня 2015 року включно, і за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки)», - йдеться в повідомленні банку.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, раніше планувалося, що виплати вкладникам неплатоспроможного банку «Національний кредит» почнуться 18 серпня.

Національний банк 5 червня визнав банк «Національний кредит» неплатоспроможним, у зв'язку з чим Фонд гарантування ввів у банк тимчасову адміністрацію.

Банк «Національний кредит» (м.Київ) працює на ринку України з 1996 року і входив до групи невеликих фінустанов за активами. За інформацією на сайті банку, його основним власником є Андрій Оністрат (53,2128% акцій).

Коментарі
Додати коментар