До новин

Відсьогодні юрдепартаментом ФГВ керуватиме екс-керівник юрвідділу НБУ

19 серпня, 2015
Банкрутство фінустанов
Відсьогодні юрдепартаментом ФГВ керуватиме екс-керівник юрвідділу НБУ

Директор юридичного департаменту Національного банку України Віктор Новіков з 19 серпня 2015 року розпочинає роботу на новій посаді – директора Юридичного департаменту, члена виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Нацбанку.

У повідомленні йдеться, що таке рішення продиктоване необхідністю посилити керівний склад ФГВФО, враховуючи нещодавні законодавчі зміни в його статусі.

Зокрема, зміни в структурі фонду будуть потрібні через створення консолідованого офісу з продажу активів неплатоспроможних банків.

«Ми дуже давно і плідно працювали над тим, щоб на законодавчому рівні була посилена інституційна спроможність Фонду. Тепер, коли Фонд фактично отримав новий статус, перед ним встали серйозні виклики», - прокоментував своє призначення Новіков.

Нагадаємо, Новіков очолював юрдепартамент і входив до складу правління НБУ з листопада 2009 року, а раніше, з березня 1997 року працював у центральному апараті НБУ на різних посадах: керівником відділу, заступником начальника, заступником директора юрдепартаменту.

Коментарі
Додати коментар