До новин

Фонд гарантування врегулював питання ліквідації банку «Стандарт»

02 серпня, 2021
Ліквідація
Фонд гарантування врегулював питання ліквідації банку «Стандарт»

У зв’язку з тим, що суди скасували ліквідацію банку «Стандарт», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 15 липня взяв на себе безпосередньо усі повноваження щодо завершення виведення фінустанови з ринку.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» з посиланням на пресслужбу ФГВФО.

«З метою завершення ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ» шляхом подачі документів для внесення запису про припинення банку до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань … виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 15.07.2021 №732 «Про деякі питання ліквідації ПАТ КБ«СТАНДАРТ».

Відповідно до зазначено рішення визначені Законом повноваження під час здійснення ліквідації ПАТ КБ «СТАНДАРТ» здійснюються Фондом безпосередньо до моменту внесення запису про державну реєстрацію припинення ПАТ КБ «СТАНДАРТ» до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», - йдеться у повідомленні.

Особистий прийом громадян з питань ліквідації банку «Стандарт» здійснюватиметься заступником директора-розпорядника Рудухою Н.Є. кожної робочої п’ятниці з 10 години до 11 години 30 хвилин.

Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва та Шостий апеляційний адмінсуд своїми рішеннями від 9 квітня 2020 року та 21 січня 2021 року скасували державну реєстрацію припинення юридичної особи ПАТ КБ «СТАНДАРТ».

Коментарі
Додати коментар