До новин

Майно Рівненського радіотехнічного заводу вартістю 40 млн гривень заарештовано

17 лютого, 2015
Резонансні справи
Майно Рівненського радіотехнічного заводу вартістю 40 млн гривень заарештовано

Ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду 11 лютого 2015 року, в межах провадження про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах та доведення підприємства до банкрутства, накладено арешт на майно ПАТ "Рівненський радіотехнічний завод" вартістю 40 млн гривень.

Про це інформаційному порталу "Банкрутство & Ліквідація" повідомили в прес-службі прокуратури Рівненської області.

"З метою припинення незаконного посягання на майно Рівненського радіотехнічного заводу накладено арешт на його виробничі приміщення вартістю 40 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням, що проводять слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області, встановлено, що посадові особи цього підприємства у 2011 році відчужили 7 виробничих приміщень заводу, вартість яких складає 40 млн гривень. Такі дії призвели до неможливості заводу працювати ефективно.

"Враховуючи, що зазначені виробничі приміщення є об’єктом посягання у кримінальному провадженні, за клопотанням слідчого, погодженим із прокурором, ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду на них накладено арешт та заборонено відчуження", - розповіли у прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі прокуратури Рівненської області.

У лютому 2014 року госпсуд визнав Рівненський радіотехнічний завод банкрутом та ввів ліквідаційну процедуру.

Як раніше повідомляв інформпортал "Банкрутство & Ліквідація", прокуратура Рівненської області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника ПАТ "Рівненський радіотехнічний завод" за підозрою у доведенні товариства до банкрутства.

Коментарі
Додати коментар