До новин

В Рівному «мінували» суд, де розглядалася справа про банкрутство «Укрбурштину»

27 серпня, 2015
Резонансні справи
В Рівному «мінували» суд, де розглядалася справа про банкрутство «Укрбурштину»

В Рівному відбулась спроба зірвати судове засідання, на якому розглядалася справа про банкрутство «Укрбурштину».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Zaxid.net.

Як повідомив Володимир Бойко, прес-секретар компанії Ario Capital Group, яка захищає інтереси власника ДП «Укрбурштин - ДАК «Українські поліметали», міліція і пожежники прибули якраз після закінчення засідання.

«Замінування - щойно ми вийшли з суду - з блимавками примчали пожежники і міліція, і суд евакуювали. Хтось повідомив про замінування. Є підозри, що була спроба зірвати засідання», - написав він.

Окрім цього, міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус у своєму Twitter повідомив, що Господарський суд Рівненської області переніс розгляд справи про банкрутство державного підприємства «Укрбурштин» на 7 жовтня 2015 року.

«Наступне засідання суду - 7 жовтня. Стільки у держави часу для захисту ДП, скасування банкрутства. Суперники сильні, але держава сильніша», - написав він.

«Підсумкова мета проста - легалізувати видобуток, перезапустити ДП «Укрбурштин». Людям - робота, бюджету - податки», - додав очільник міністерства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, вчора Абромавічус заявив, що держкомпанію «Укрбурштин» хочуть збанкрутити та передати офшорній компанії через борг у 300 тис. доларів.

Коментарі
Додати коментар